En super oppfølging fra gårsdagen :)

19 09 2010

I dag ble det pers 2x på en runde jeg har i Maridalen. Jeg sykler 4x og kjører 1-4.  De to siste rundene i dag, gikk raskere enn jeg har gjort tidligere. Dette til tross for mange biler, men farligst av alt folk på rulleski – opptil 3 i bredden.

Broren min var med. Han lå foran deler av første draget, deretter lå han på hjul og tilslutt ristet jeg han av hjulet!  Det er ikke barebare å være småbarnspappa og ha liten tid til trening..

Til helgen er det NM duathlon på Skarnes.  Distansene er 8km løping – 32km sykling – 4km løping. Får se om jeg ikke klarer å kjøre litt hardere enn ironman-fart 😉

Jeg er tilbudt deltakelse i ITUs WorldCupavslutning i langdistansetriathlon på Ibiza.  Det går 31.oktober med 4km svømming – 130km sykling – 30km løping.  Sykkelløypa er ganske så tøff..:  200m stigning i løpet av 20km – deretter vendepunkt – med 200m stigning i løpet av 2km. Alt sammen skal kjøres 3x.

Hvis jeg kjører denne, er det også fristende med en ironman til i år –  før sesongpausen 🙂 Arizona ironman går 21.november og burde passe meg bra med en relativt flat sykkelløype.  Jeg tenker så det knaker på hva jeg skal gjøre..


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: