3 uker uten kontakt med «omverdenen»

28 04 2012

Det står til liv. Det har vært fantastisk deilig å ha skikkelig ferie for første gang siden jeg gikk på skolen 🙂  Ferie = ingen jobbing på pc, stresse for å sjekke e-post, mobilen som ringer.. Ferie = kunne legge opp dagen (treningen) etter hva kroppen føler for. 3 uker på Playitas, Fuerteventura gikk fort! Jeg kunne lett hatt 3 uker til. Selskapet var det beste med ivrige dansker og svensker og flere av mine konkurrenter som Bella Bayliss, Edith Niederfriniger og Helen Bji De Vaate.  Jon Thorp hinket rundt på krykkene sine, men var som en torpedo i vannet. Eva Nystrøm var der med sin familie og tok en flott 3.plass under Challenge Fuerteventura. Plutselig dukket Dorthe Haase med sin kjære også opp en uke. 

Starten på oppholdet var ikke det beste da jeg oppdaget at kofferten min ikke var i bussen da jeg gikk av.. Etter mye om og men klarte guiden få lirket ut av bussjåføren at han hadde satt den av på et annet hotell (!).  27t etter meg kom den omsider.  Jomfruturen på min nye Argon18 E118 gikk derfor med bomullsshorts og badedrakt.  Danskene lurte på om det var noe nytt snedig på markedet.. Det så nok litt komisk ut å sykle på en toppsykkel og være kledd for beachen 🙂

Den første uken fulgte jeg treningsopplegget deres – stort sett.  Viktig lærdom: rulletur på «hviledagen» er alltid fullt trykk i bakker.  Jeg syklet for livet noen ganger for å holde meg i den lille gruppen.  Det ble mange meter i bassenget i solskinnet, oftest med bikini og paddles.  Løpingen gjorde jeg unna om morgenen, som oftest med vektvest på 2.5kg.

På Playitas er den en drøm av en frokost- og middagsbuffet 😀 De som har sett meg ta for meg på slike steder, vet at jeg ikke sitter og priker i maten akkurat 😀 Før vi var ferdige med middagen, gledet jeg meg til frokosten neste dag..

De to siste ukene sluttet jeg meg til den svenske leiren.  Det ble noen utrolig bra treningsdagen i hyggelig selskap.  Clas Bjørling (sv. rekord på ironman) og Anna-Karin Lundin (OL-medalje i svømming) var noen av lederne der.  De første dagenes høydare ble en langtur på sykkel i fjellene der jeg klisteret meg til bakhjulet til Lars og Roger opp bakkene.  Utrolig moro å kjenne et skikkelig trykk i pedalene i motbakker som tok 12-18 min.  Svensker er like kjent for sine lunsjer som vi er for vår matpakke. Kaffestopp og langlunsj har aldri inngått i mitt treningsprogram, så jeg fikk kjørt et par ekstra bakkedrag mens jeg ventet 😉

Siste ukes høydare var 3t surfing på sørvestkysten av øya.  Det var første gang jeg prøvde å surfe, og jeg klarte å stå før jeg ga meg 🙂

Mot slutten av andre uke ble det arrangert Challenge Fuerteventura, en halv ironman fra Playitas.  Det var helt greit å se flere av mine konkurrenter boltre seg. Jeg følte meg veldig langt fra startklar, så da fikk jeg endelig sett en triathlon fra sidelinjen. Rasmus Henning, danskenes favoritt som bor på senteret halve året, tok som forventet en klar seier.  Løypa er ganske krevende pga den sterke vinden. Ryktene gikk om at svømmingen måtte kuttes pga et stort belte med brennmaneter som dukket opp, men de var heldigvis borte konkurransedagen.

Hjemkomst til norsk vårvær, har gått bedre enn forventet. Vi fikk rapporter om snø både i København, Oslo og Stockholm der nede.  Jeg lurte nemlig med litt solskinn hjem i kofferten..

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Handlinger

Informasjon

8 responses

28 04 2012
Jon Thorp

Bra du koste deg max! Klin til på duathlon i helgen! …og du fant tydeligvis ikke noen bIlder av meg der jeg så normal ut?…;)

29 04 2012
Kristin Lie

Jon, du ser ikke normal ut når du har halve beinet innlemmet i en plastikkdings 😀 Vi får ta en bedre fotoshoot neste gang!!

29 04 2012
Tone

min kjære venn:) Godt å ha deg tilbake og gleder meg til å gi deg noen skikkelig utfordrende økte fremover;) klem

29 04 2012
Kristin Lie

Takk, jeg gleder meg veldig, Tone!!

29 04 2012
Eva Vigeland

Det var en fin rapport, Kristin:)

29 04 2012
Kristin Lie

Takk, Eva! Nesten gang er du lett med igjen 🙂

30 04 2012
ole.k

Velfortjent ferie det der 🙂 , lykke til med sesongen og gratulerer med 2. plass i på Duathlon! 🙂 ole

30 04 2012
Kristin Lie

Tusen takk! Det var fantstisk bra 🙂 Nå venter litt fartstrening etter skikklig grunnmurstrening.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: