Litt av hvert

13 06 2012

Dagene flyr, vi nærmere oss St.Hans, mens temperaturen i Sognsvann ikke er særlig fristende.  På søndag hadde vi «uoffsielt klubbmesterskap» i triathlon.  Det ble målt 14 grader i strandkanten, men lenger utpå vannet, var det nok knapt 13.  Det ble en sjokkartet opplevelse uten annen oppvarming enn å sette på seg våtdrakten.  Jeg håper og tror litt varmere vann, litt trening i åpent vann samt ny våtdrakt (haha..) vil gjøre susen når det kommer viktigere konkurranser i sesongen 😀 Uansett er det viktig å ha troen!

Mine flittige «elever» les: utøvere, jeg trener får høre at et positivt fokus er viktig.  Hvis og når en negativ tanke kommer krypende, tar de kontrollen og overøses med positive tanker og har max kosentrasjon på arbeidsoppgavene sine.  Det er noe annet for meg når jeg ikke hører på meg selv 😉

Tilbake til triathlonkonkurransen på søndag: etter å ha svømt ca 700m i Sognsvann, var det å få på seg varme klær. Vi kjørte resten av konkurransen etter jaktstartprinsippet inne i Maridalen.  Sjelden har jeg vel klaget så mye på at jeg var kald på vei til sykkelstarten..

Vi kjørte 20km sykling etterfulgt av 4km løping.  Først etter 2.5km løping hadde jeg normal følelse i beina igjen.  Syklingen gikk OK, men jeg var såpass støl at det var litt vanskelig å løpe særlig fort 🙂  Slike treningskonkurranser er den beste formen for trening om kroppen er klar for innsats!  Flere av de som var med lærte at det var viktig å pumpe dekkene før start, sjekke at bremseklossene ikke sitter inntil hjulene og f.eks hvordan ta av en våtdrakt så raskt som mulig..

Grunnen til den grusomme stølheten var en økt jeg hadde med Linn, en utøver jeg trener for Norseman.  Vi kjørte en trappeøkt i Grefsenkollen.  Det er lenge siden sist jeg kjørte noe i trapp og i anledning dagen hadde jeg i tillegg vektvest.  Latterhikstene våre kom kjapt i takt med at beina til Linn ristet.  Maken til tæl og stahet, har ikke jeg opplevd. Det kommer nok godt med på veien til Gaustadtoppen!

For virkelig å sørge for at mine muskler også skulle få kjørt seg, avsluttet jeg kvelden i styrkerommet med 3x8reps markløft og 3×20 lange steg..  Jeg kan ikke huske sist jeg var så støl!


Handlinger

Informasjon

2 responses

17 06 2012
Linn Christin Grønstad

Takk for en super trappeøkt Kristin! Det er lettere å ignorere smerte med deg som motivator 🙂 Ønker deg et godt opphold i Spania! Gleder meg til vår neste økt

18 06 2012
Kristin Lie

Takk det samme 😀 Håper du er flink og lur.. Jeg sjekker funbeat vet du 🙂 Send spm om det er noe!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: