De siste forberedelser..

30 06 2014

Nå nærmere deg seg dagen med stor D for mange. Det som har vært en veldig fjern dato er plutselig få dager unna.  Nervene er i helspenn og det eneste som surrer rundt i hodet er hva venter meg på søndag..

Alle bekymringer er bortkastet energi! Det som skjer – det skjer, uansett om du har ligget søvnløs eller ikke.  Det er bra å være forberedt, ha tenkt ut hva som kan skje og hva du da skal gjøre om nettopp dette skjer.  Men å grave seg ned og tenke det verste er ingen i dine omgivelser (!) ei heller deg selv tjent med 😉 Her er noe jeg skrev i fjor om forberedelser.

Om du er syk NÅ (det er det mange som faktisk er), er det bedre nå enn om det hadde kommet på fredag.. Gjør det beste ut av en hver situasjon!  pga redusert treningsmengde denne uken betyr det ikke at du skal fylle den med husvask, rydding og ellers andre «ikke-treningsrelaterteaktiviteter».  Kroppen trenger litt ekstra hvile. Nyt det! Slapp av med en god bok eller en hyggelig film.

Se filmen fra Haugesund. Se deg selv sterk i de enkelte delene av konkurransen.  Ha planen om ernæringen klar og smiiiiiiiiiiiiiil hver gang du tenker på det som møter deg på søndag 😀  I DO!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: