Lek!

16 01 2015

Nå er det fantastisk i skogen! Kom deg ut å leke som du aldri har gjort før 😀  Selv er jeg akkurat kommet inn fra en drøy times sykling på en nedsnødd grusvei.  Det ble litt hardt, veldig varmt, god balansetrening og ikke minst en tur fyllt med flotte naturopplevelser.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Jeg har skrevet varmt om vinterløping tidligere (og her).  Det gir en fantastisk naturopplevelse og frihetsfølelse å kunne løpe overalt i skogen som et rådyr eller en harepus 😀  Skogen har bedre plass om vinteren når trærne er snødekket og ligger tettere inntil trestammen.  Å løpe i løssnøen mellom trærne eller opp og ned en fjellskrent, gir mye bedre mage/ryggtrening enn allverdens «coretrening» i et treningsstudio.  Det er viktig å ikke bli for opphengt i watt og pulskurver! Har du planlagt en fartslek, løp etter terrenget.  Januar er absolutt tiden for å leke, jobbe med hurtighet og ikke minst ha det gøy mens du trener 😀 God trening!


Handlinger

Informasjon

One response

16 01 2015
Ypperlige forhold for snøløping nå  - Sportsmanden

[…] er triatleten Kristin Lie som skriver dette i sitt siste innlegg Lek! på bloggen sin, der hun også skriver varmt om […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: