Tren krefter inn i kroppen!

19 11 2015

playitasløpVi skriver november og det er drøyt åtte måneder til f.eks Haugesund 70.3 som for mange er et stor treningsmål. November er ikke tiden å slite seg gjennom treningen med tunge bein.  Det er selvfølgelig ok å oppleve tunge perioder i treningen, men ikke bruk opp motivasjonen og velviljen på hjemmebane med tanke på treningsfokuset ditt i november!

Dette er tiden for å kjøre korte effektive økter med den beste teknikken du kan klare.  Lær noe nytt som å gå på hendene eller svømme 50m under vann 🙂 Vær 100% tilstede i hvert minutt du trener så du får maksimalt ut av de minuttene du har til rådighet. Dugnadsarbeid, ekstra belastning på jobb/studier, julebord og lange mørke kvelder: alt suger energi ut av oss. Døgnet har bare 24t og vi bør ikke fylle hver time.. Mange har en så hektisk hverdag at de ikke har tid å kjenne etter hva kroppen prøver å OLYMPUS DIGITAL CAMERAfortelle. Klokka styrer absolutt alt, og vi ligger gjerne 5-45min bak oss selv hele tiden.   Det skaper et enormt stress i kroppen og kan føre oss inn i en ond sirkel av dårlig søvn, fraværenhet og gjøre oss matlei på det meste.

Du har selv ansvaret for dine prioriteringer i livet ditt.  For å kunne være en god mor/far eller en dyktig kollega, må du ta hensyn til deg selv.  Trening er supert i den forbindelse om den brukes riktig.  Ikke la treningen også være nok en bit i puslespillet som stresser deg og gir deg dårlig samvittighet! En liten fartslek i skogen gir gull til både kropp og sjel. God lek! 🙂


Handlinger

Informasjon

2 responses

2 12 2015
Maria B.T

Amen, Kristin! Du vet- dette har jeg godt av å lese 😉

2 12 2015
Kristin Lie

Heng det over senga! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: