Coaching

Jeg har jobbet som coach/veileder av utholdenhetsutøvere innenfor triathlon, løping eller sykling i snart 15 år.  Om målet er å fullføre din første triathlon, kvalifisere for Hawaii eller løpe maraton under 2.45 kan jeg hjelpe deg.

For tiden er jeg involvert i det internasjonale coachingfirmaet TRISUTTO  Er du eller klubben din interessert i en deal, ta kontakt om camp eller helgesamlinger 🙂

Send meg en e-post til: kristin.lie @ gmail.com så kan vi sammen finne ut av hva du trenger for å nå dine mål 🙂  Her er nettsiden som forteller litt mer..

”Det er en fordel…”

Kristin er alltid positiv og kan finne fordelen i enhver situasjon. Uansett nivå tar hun deg like seriøst og respekterer deg for det målet du har satt deg. Om målene blir for ambisiøse får hun deg til å innse realiteten uten å føle nederlag, og om hun mener du er god for mer legger hun ikke skjul på det. For meg en hun en viktig mentor og et stort forbilde. Hun har trent målrettet og bevisst i mange år uten å gi opp med en tålmodighet de fleste kan misunne og en stahet og vilje få kan vise til. Hun elsker å trene og elsker å bruke det hun har erfart til å veilede andre, alt fra mosjonisten til eliteutøveren. Hun er ærlig, trofast, utrolig blid og vanvittig snill men også streng. Uansett ambisjonsnivå finner hun et opplegg som passer deg og ditt nivå.

Jeg er en mosjonerende tobarnsmor med full jobb og nok å bruke tiden min til, men tanken på at Kristin ”ser” meg får meg i vannet, på sykkelen og i joggeskoene på de minst tenkelige tider på døgnet…og jammen har hun ikke motivert meg til min første triathlon i 2012.

2 responses

12 03 2011
Julie Meyer Solvang

H

3 09 2014
Høst og ny treningsplan er herved igang | Tri-Trine

[…] er det stort sett copy+paste på året som har vært. Jeg har fått tilsendt nytt program fra Kristin for september og jeg har vært ivrig etter å komme igang! 🙂 Jeg tar gjerne hennes månedsprogram […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: